Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde düzenlenen 10 ayrı operasyonda çok sayıda kişiye adli işlem yapıldı, 1 kişi ise tutuklandı.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında “10 Operasyon” gerçekleştirdi.
Operasyonlarda; 63 Adet Sentetik Ecza Zehir Maddesi, 2 Adet Extasy Zehir Hap Maddesi, 35.32 gr. Bonzai Zehir Maddesi, 23.15 gr. Metamfetamin Zehir Maddesi ile 15.10 gr. Esrar Zehir Maddesi, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca,1 Adet Şarjör ve 3 Adet Fişek ile Zehir madde kullanım aparatlar ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında 16 şahsa adli işlem yapılırken, 1 şahıs adli merciler tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Bu arada; Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, ‘Zehir’ ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.