• DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %3,45
28 ŞUBAT UNUTULMAYACAK

28 ŞUBAT UNUTULMAYACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay, “28 Şubat darbesinin üzerinden çeyrek asır geçti. Milletin iradesine, değerlerimize ve insanlık onuruna yapılan bu saldırı unutulmayacak.”

dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay, twitter üzerinden paylaşımda bulundu.

Oktay, Milletin iradesine, değerlere ve insanlık onurunu vurguladığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

“28 Şubat darbesinin üzerinden çeyrek asır geçti. Milletin iradesine, değerlerimize ve insanlık onuruna yapılan bu saldırıyı unutmayacak, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen vesayetçi zihniyete karşı hakikati ve demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz.”

Oktay, ayrıca; “Ekonomimiz 2021’de %11 büyüme oranı ile son 10 yıldaki en yüksek büyüme seviyesine ulaştı. Çeyreklik bazda ise %9,1 büyüme ile şu anda G20 ülkeleri arasında en yüksek büyüme.

İhracat ve sanayi üretimimizin öncülüğünde yakalanan bu başarıda emeği geçen tüm kesimleri tebrik ediyorum. Ekonomimizin sağlam temeller üzerinde yükselmesine yönelik çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek.” şeklinde açıkladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM