AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Boğazlıyan AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen programa katıldı, esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşların sorunlarını, isteklerini dinledi. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın hizmet ve yatırımlarından övgüyle söz eden Başer; “Boğazlıyan AK Parti kadroları ile her alanda tarihinde görülmemiş atılımlara ve değişimlere tanıklık etti. Bir yandan yapımı devam eden OSB’siyle diğer yandan hayata geçen ve devam eden yatırımları ile vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu hep beraber yaşıyoruz” dedi.
Boğazlıyan’da yoğun bir kalabalık eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altuntaş ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ile İl Genel Meclis Üyeleri Muktat Erdem ve Mikayil Demir ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Milletvekili Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer ile birlikte Boğazlıyan’da bir dizi ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunup, Belediye Düğün Salonu’nda AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen ‘AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’ toplantısına katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Milletvekili Başer’i Boğazlıyan da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getirdi, “Sayın vekilimizin Boğazlıyan’a hizmet ve yatırım noktasında emekleri çok büyük. Boğazlıyan 2023’e hazır” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yozgat’ımızın bayrağını her zaman dalgalandıran ve bizleri en iyi şekilde temsil eden Yusuf Başer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ise, AK Parti‘nin politikasının hizmet üretmek olduğunu ifade ettiği konuşmasında; AK Parti iktidarlığı döneminde Türkiye ve Yozgat‘ın ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasını ve gelişmesini sürdürdüğünü ifade ederek, “Yozgat AK Parti iktidarıyla yatırımlara, hizmetlere kavuştu. Biz Yozgat‘ı bir bütün olarak gelişmesini ve kalkınmasını istiyoruz” dedi.
AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin her alanda hizmet ve yatırımları ile adından söz ettirdiğine değinen Başer, yapılan yatırımlar sayesinde Yozgat’ında ilçelerinin de son yıllarda hızla geliştiğini belirtip, “Halkımızı birebir dinliyoruz, elimizden gelen gayreti göstermek adına taleplerini alıyoruz ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerin gereğinin icrasını yapıyoruz” diye konuştu.
“-BAŞER; YATIRIM VE HİZMETLERDEN DOLAYI COŞAR’A TEŞEKKÜR ETTİ-”
Milletvekili Başer, Boğazlıyan’ın AK Parti kadroları ile her alanda tarihinde görülmemiş atılımlara ve değişimlere tanıklık ettiğini vurgulayarak, bir yandan yapımı devam eden OSB’siyle diğer yandan hayata geçen ve devam eden yatırımları ile vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu hep beraber yaşadıklarının altını çizdi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ve AK kadroların hizmet ve yatırımlarından övgüyle söz eden Başer, Boğazlıyan’ın son yıllarda altın çağını yaşadığına işaret etti.
2023 seçimlerinin Türkiye için önemine de değinen Başer, şunları aktardı.
“Şuan bir 28 Şubat ittifakı var. Onlar Ne diyor? Biz Tayyip Erdoğan’ı tek başımıza yıkamıyoruz. 6’lı masa. Altında başkaları da var. Ondan korkuyorlar. Çünkü burada, bir taraftan diyorlarki biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Ama öbür taraftan da 40 yıldır bu ülkenin evlatlarının canına kıyan, şehit eden PKK ve onun uzantıları ile beraber kol kola gidiyorlar.
Boğazlıyanlı kardeşlerim vatanını seven insanlardır. Bayrağını seven insanlardır. Günü ve saati geldiğinde ne yapacaklar? vatan düşmanlarına, Türkiye düşmanlarına, PKK’ya ve Fetösü’ne sandıkta hep beraber gömeceğiz inşallah.
5 benzemezler 6 benzemezler bir araya geldiler. Ben soruyorum. Biz AK Parti olarak yaradandan dolayı tüm insanları seviyoruz. Ayırım yapmaksızın seviyoruz. Irkına bakmıyoruz. Başı açık-kapalı demiyoruz.
Cumhurbaşkanımız dünya 5’ten büyüktür diyorsa, onun arkasında güç sizlersiniz. Biz Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları olarak sadece ve sadece secde de eğiliriz. Bir de Milletimizin önünde eğiliriz. Millet dışında biz hiç bir güç tanımadık, tanımayacağız. Onları sandığa hep beraber gömeceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olan Boğazlıyan var, Yozgat var, Türkiye var. Yanında olan mahzur ve mağdur millet var.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Parti olarak, belediyeler olarak, vatan ve millet sevdalıları olarak bir ve beraber olacağız. 2023 seçimlerinden daha güçlü bir şekilde çıkacağız.”
Milletvekili Başer, “Seçim zaferlerimizin mimarları, fedakar teşkilat mensuplarımıza, her dönem davamıza büyük destek veren, bizleri samimiyetle bağırlarına basan Boğazlıyan halkımıza çok teşekkür ederek” sözlerini tamamladı.
Program sonunda AK Parti’ye üye olanların rozetlerini takan Milletvekili Başer, daha sonra Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın’ı makamında ziyaret etti.