Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan Bayramı’nı hep birlikte coşku içerisinde karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında bayramın ilçemize ve ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip kardeşlik bağlarının kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Tüm Boğazlıyan halkının Ramazan Bayramını gönülden tebrik eden Başkan Coşar, (yazılı açıklamasına) şöyle devam etti.
“İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan Bayramı’nı hep birlikte coşku içerisinde karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve geleceğe güvenle bakma günleridir. Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı, birlik ve beraberliğin kuvvetlendiği günlerdir. Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, hoşgörünün, yardımlaşmanın, sevgi ve saygının ön plana çıktığı bayram günlerini adına yakışır bir şekilde geçirmeliyiz.
Bir mübarek Ramazan Ay’ını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.
Bir ay boyunca dayanışma ve yardımlaşmayı Ramazan Ayı’nın bereketi ile yaşamaya çalıştık. Bu mübarek ay vesilesi ile kardeşlik yeminimizi bir kez daha yineledik. Çok şükür ki Rabbimizin izni ile bir Ramazan Bayramı’na daha eriştik.”
Bayramın ülkemizde birlik ve beraberliğe vesile olması dileğinde bulunan Başkan Coşar, “Bu duygular içerisinde, Boğazlıyan halkının mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın İslam âlemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.