OVAKENT’li öğrencilerden huzurevi sakinlerine duygulandıran ziyaret.
Boğazlıyan Ovakent Beldesi, Ovakent Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette büyüklerin ellerinden öpüp hallerini-hatırlarını soran öğrenciler çok duygulu anlar yaşadılar. Ziyaretten memnun kalan huzur evi sakinleri ise memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ovakent Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Esenli Bilal Şahin Huzur Evini ziyaret etti.
7/B sınıf öğretmeni Dürdane Bedirhangil, “Yaşayan değerler ve kıymetli büyüklerin hayır duasını almak ve çocuklara yaşlıların bizim için ne kadar değerli olduğunu göstermek maksadıyla Esenli Bilal Şahin Huzur Evine gezi düzenledik. Buradaki yaşlılarımızın aslında ne kadar şefkate ve ilgiye muhtaç olduklarını çocuklarımız da yerinde görme fırsatı buldu. Herkesin bu tür huzur evlerini ziyaret etmesi gerekir” dedi.
Bedirhangil, “Daha önce de huzur evi ziyaretinde bulundum. Bizler de gün gelecek yaşlanacağız. Onun için burada yaşadıklarım beni çok duygulandırdı. Büyüklerime olan sevgim daha da arttı. Bu nedenle huzur evine öğretmen ve öğrencilerle birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerinde bulundu.
Bedirhagil, ayrıca; “Başta bu geziye izin veren Boğazlıyan Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa Şimşek’e Ovakent Atatürk İmam Hatip Ortaokul Müdürü sayın Volkan Şimşek’e ve geziye eşlik eden Müdür Yardımcımız İsmail Soyaslan’a Selda Bektaş ve Şeyma Ersoy’a bu gezide bize sazıyla eşlik eden müzik öğretmeni Ali Aksu’ya ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten memnun kalan huzur evi sakinleri ise öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti, ayrıca müzik öğretmeni Ali Aksu’nun sazına ve sözüne eşlik ederek, duygu dolu anlar yaşadı.