Yozgat 1.Amatör ligi C Grubunda mücadele eden Sırçalı Yamaçlı Belediyespor Boğazlıyan İlçe Stadyumunda konuk ettiği rakibi Paşaköy Belediyespor takımını 6-1 skorla mağlup ederek şahane bir başlangıç yaptı.
Yetenekli gençlerden oluşan muazzam bir kadro kuran Sırçalı Yamaçlı Belediyespor sezonun ilk maçında Paşaköy Belediyespor takımını 6 golle geçti.
Maça çok iyi başlayan ve 90 dakika boyunca maçın tek hakimi olmasının yanı sıra oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Sırçalı Yamaçlı Belediyespor bu güzel muhteşem futbolunu 6 golle süsleyerek sezona galibiyetle başladı.
LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
Sırçalı Yamaçlı Belediyespor kazandığı 6-1 gibi farklı galibiyet sonun da C Grubunda averajla ilk haftadan liderlik koltuğuna oturmayı başardı.
Bu güzel takımın kurulmasında büyük özveri, emekleri olan ve büyük destek veren Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ve Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’ta mücadeleyi yakından takip ederlerken, maç sonunda soyunma odasında hem alınan farklı galibiyet hemde ilk haftada oturulan liderlik koltuğunun sevincini doyasıya yaşayıp futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ettiler.